fbpx

Soms kom je echt van die situaties tegen en dan denk je bij jezelf; “hoe gaan we in de godsnaam hier een traplift installeren.” Dit keer hadden we zo een situatie. Wij wilde perse dit oude koppeltje verder helpen want we wisten natuurlijk ook dat het voor de concullega’s een uitdaging ging zijn.

Bovenstaande foto laat zien dat de 1ste trede en de tegenoverliggende muur (raam en inkomdeur) zeer dicht bij elkaar zijn. Deze afstand was net geen 25cm. Je kan aan de buitenzijde (muurzijde) van deze trap nooit een traplift laten stoppen en de binnenzijde (kant van de leuning) was ook geen optie. De draai van de rail zou de traplift tegen de deur laten komen. We zaten met onze handen in het haar want we wilde perse deze klanten helpen.

Jeroen kwam op het idee om van de 1ste trede een bordes te maken. Dit gaf ons de mogelijkheid om meer ruimte te creëren zodat we, één de veiligheid konden garanderen om veilig af te stappen en twee, het belangrijkste, onze klant verder te helpen. We hebben nog een handbeugel op de leuning, uit ons eigen gamma, geïnstalleerd zodat de klanten nog een extra ondersteuning hebben.

Het leek onmogelijk, maar…

SIMPLIFE is er toch in geslaagd een UP traplift te installeren ook al leek het onmogelijk!
en_GB