fbpx
Netwerken en BNI Brabo

Concurrentie bestaat alleen maar tussen de grote marktspelers, waarvan de consument maar gretig profiteert, maar als het op service aankomt dan zijn de kleinere lokale ondernemers een sterkere groep dan die grootmachten. Een sterk netwerk is immers één van de bouwstenen van je onderneming. Simplife heb dit de laatste maanden zelf ondervonden.

Simplife is lid geworden van BNI Brabo en business Club 1880.

In Chapter Brabo voelde Simplife zich vanaf de eerste keer thuis. Een 25-tal ondernemers die elke woensdag samen komen voor een gezellig potje netwerken met een fantastisch ontbijt. Gewoon, op ieders manier zijn/ haar eigen beroepsactiviteit benadrukken en zoekvragen stellen.

BNI staat voor Business Netwerk International. Een wereldwijd organisatie met ruime 275.000 leden over 74 landen. Aanbevelingen geven en samenwerken met je medeleden is het grootse doel, zij zijn jouw verkoop team. Door die aanbevelingen creëer je ‘Geven loont’.

Als je snel wilt gaan, ga dan alleen. Als je ver wilt komen, ga dan met anderen mee

Elke van Gils

Lid worden van een geweldig ondernemersgroep? Neem zeker contact op met jeroen@simplife.be of bezoek Brabo op Facebook https://www.facebook.com/bni.brabo/. Meer weten over Simplife en haar netwerk? Kijk dan snel op https://www.simplife.be/contacteer-ons/

en_GB