fbpx

Simplife, nieuw verkooppunt van Vermeiren

Wat gaat Simplife aanbieden als verkooppunt? 

In principe gaan we heel het gamma aanbieden van ‘Vermeiren‘ maar willen de focus leggen op het meer elektrische gamma zoals de scooters. Daarbij gaan we niet alleen de focus leggen op verkoop doen maar willen we ook voor de gebruikers een servicepunt zijn, waar we in onze professioneel uitgeruste werkplaats, voor onderhoud en herstellingen van de producten van Vermeiren. Denk hierbij aan een kapotte remkabel van een rollator of het jaarlijks onderhoud van uw mobiliteitshulpmiddel.  

Opendeur en belevingsdagen Simplife

Waarom Vermeiren?

In 1957 werd Vermeiren opgericht in Antwerpen waar het basisprincipe ‘Rolstoelen moeten aangepast worden aan de gebruiker en niet andersom’. In de loop der jaren kwamen er meer een meer producten in ontwikkeling die het gamma als maar groter maakte.

Simplife vindt het belangrijk samen te werken met partners die passie steken in hun product zodanig dat wij die passie ook kunnen doorgeven aan onze gebruikers/ klanten.

Vermeiren is in België marktleider als het gaat over manuele/ elektronische rolstoelen, thuisverzorgingshulpmiddelen en scooters.

Service Center

Simplife is niet alleen een verkooppunt maar ook kan er perfect ‘service’ en ‘onderhoud’ geven worden aan uw mobiliteitshulpmiddel. Wij hebben werknemers die hiervoor intern zijn opgeleid of door de fabrikant. 

Dit kan op 2 manieren;

  • we komen bij u ter plaatse
  • we herstellen en onderhouden het in onze werkplaats. 
Onderhoud is toch wel een belangrijk iets. Vele mensen staan er niet bij stil maar hoe beter het onderhoud, hoe langer uw hulpmiddel meegaat. Dit kan soms aan het kleinste detail liggen. Wat denk je bijvoorbeeld van de juiste bandenspanning? 

We geven u alvast een paar tips mee;

– staat van de wielen/ banden: correcte bandendruk, bandprofiel en eventuele schade.

– batterijstatus, zijn deze nog in perfecte staat, zijn ze niet opgezwollen.

Laat, naargelang het gebruik, uw mobiliteitshulpmiddelen jaarlijks controleren. Het zorgt ervoor dat u een perfect functioneel hulpmiddel hebt.

Maak hieronder een afspraak

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Name and surname
Email
We would like to:
en_GB