"Ontdek onze innovatieve mobiliteitsoplossingen!"

Uw zoektocht naar ongekende vrijheid begint hier. Laat ons u helpen met het zoeken van het juiste mobiliteitshulpmiddel. 

Mobiliteitshulpmiddelen

Scootmobielen

Scootmobielen bestaan voornamelijk met 4 wielen die als vervoersmiddel dient voor mensen die een beperkte mobiliteit hebben. De scootmobiel is elektrische aangedreven.

Onze hoofdleverancier is Vermeiren. Hun volledig gamma kan bij ons besteld worden en enkele modellen staan bij ons in de showroom. 

Rollators

 Dit mobiliteitshulpmiddel is er voor ondersteuning tijdens het lopen bij verminderde balans en/of verminderde spierkracht. Een rollator heeft een lichtgewicht stalen buizenframe met vier (soms drie) wieltjes met rubberen bandjes. Een rollator is in de regel een veiliger loophulpmiddel dan een stok.

Rollators heb je in alle kleuren, formaten en modellen. Ook hier zijn we verdeler van 'Vermeiren' 

Fietsen

Ondenkbaar in ons aanbod zijn de driewielfietsen. Je kan niet meer fietsen op een gewone fiets en je wilt niet ineens overstappen naar een scootmobiel dan is een driewieler de oplossing. Zo blijf je in beweging! Deze fietsen zijn ook ideaal geschikt voor mensen met evenwichtsstoornissen.

In het gamma fietsen verdelen we 'Van Raam' en 'Tri-bike' In onze ogen toch we de 2 bekendste merken op de Vlaamse markt. 

Rolstoelen & transportstoelen

Electrische rolstoelen

Tilliften