fbpx

Met veel trots werken we samen met volgende partners

Tijdens de REVA beurs in Gent stond Simplife naast de stand van ‘Van Raam‘. Toch een artikel dat ontbrak in het gamma van Simplife. Vooral omdat dit één van de studies was van Jeroen. Leuk contact gehad met hen en al snel was er een samenwerking. 

Van Raam gelooft erin dat wanneer mensen langer mobiel en zelfstandiger zijn, dat ze zich ook gelukkiger gaan voelen. Van Raam is fabrikant van aangepaste fietsen en is gespecialiseerd in het fabriceren van driewielfietsen, de scootmobielfiets, lage instapfietsen, de loophulp, duofietsen, tandems, rolstoelfietsen en transportfietsen.

Tri-bike is het gekende merk in Vlaanderen onder de bandagisten. Hun segment fietsen kon gewoon niet ontbreken in het productaanbod van Simplife. 

De fietsen van Tri-Bike zijn ontworpen door een Belgisch ondernemer die iedere fiets in hun gamma heeft ontwikkeld. Een zeer warme aanbeveling bij de ziekenfonds. 

Er is niks zo moeilijk om in je woning niveauverschillen op te vangen. Het was dan ook voor Simplife een moeilijke keuze om een goede partner te vinden voor de huisliften en platformliften. Door goede connecties met de Sales manager van UP-trapliften zijn we in contact gekomen met Vimec. Na een 2-daags bezoek in Italië hebben we toch besloten om hun producten in België te verdelen.  

Zowel thuis als op openbare plaatsen brengen we de mobiliteit van mensen naar een hoger niveau door Vimec, die werden opgericht in 1980. 

Simplife werkt sedert 2020 samen met AressGroep. Zij leveren dagelijks tickets aan voor allerhande herstellingen en onderhoudsklussen voor een Europees gekende fitnessketen. 

Het “ontzorgen” concept van Aress Groep groeit in populariteit en wordt door veel bedrijven als ideaal ervaren door de optimale mix van service, flexibiliteit, snelheid en kosten. Aress Groep biedt een totaalpakket van onder andere bouw, renovatie, technische dienst, enz….

Vermeiren is toch één van de grootste, zeg maar de grootste marktleider als het gaat over manuele en elektrische rolstoelen, thuisverzorgingshulpmiddelen en  scooters. 

Als sinds 1957 zijn ze begonnen in Antwerpen waar basisbegrip ‘rolstoelen moeten aangepast worden aan de gebruiker en niet andersom’ was. 

Simplife is preferred partener van Devi Stairlift. De UP-traplift word door hen geleverd aan ons.

Na meer dan 20 jaar broeden op de ideale traplift komt DeVi-stairlifts B.V. in 2018 met de “UP” traplift. Oprichter Dennis Vroegindeweij begon in 1996 als productontwikkelaar bij een vooraanstaande Nederlandse trapliftproducent. Inmiddels is hij 12 jaar actief met de organisatie DeVi-Comfort B.V.

Sinds kort verdelen we de producten van Vitility. Zij weten dat niet elke dag een makkelijke dag is. Maar wanneer je een dag ervaart die comfortabel voorbij gaat, is het leven geweldig. Wij houden van die dagen. En we willen er meer van. Dus laat vandaag het begin zijn van meer makkelijke dagen!

Wilt u ook met Simplife samenwerken?

U verklaart kennis te hebben genomen van het GPDR-protocol van onze website en geeft aan Simplife BV de toestemming om zijn/haar persoonsgegevens te verwerken.
nl_NL