Plan uw persoonlijke ontmoeting in op de BouwReno beurs met Simplife

Bent u klaar om het meeste uit uw bezoek aan de Bouw & Reno beurs te halen? Maak dan nu online een afspraak met Simplife en verzeker uzelf van een Meet & Greet!

13 > 21 januari 2024 - Antwerp Expo

Bouw&reno is dé (ver)bouwbeurs in Antwerpen. Laat je inspireren door de laatste woontrends en maak kennis met zo'n 180 kwalitatieve en regionale verdelers die jouw (ver)bouwproject kunnen realiseren. 

Meet & Greet

Jeroen Hazenberg 

Owner & Technisch manager

Simplife

Andy van Leeuwen

Sales & support manager 

DeVi-Stairlifts

Simone Zucchi

Business development manager

Vimec

Deborah Almeida 

Co-owner & sales manager

Simplife

Online boeken

Boek uw sessie op tijd. Wij bevestigen uw boeking per e-mail.

Heeft u bouwtekeningen?

Neem ze dan gerust mee naar onze stand. Op basis van deze tekeningen kunnen wij een gedetailleerde prijscalculatie verstrekken. Bovendien zijn wij in staat om, indien gewenst, tekeningen te voorzien die dienstig zijn voor uw aannemer of architect.

Heeft u foto's van uw trap? 

Neem ze gerust digitaal mee of afgedrukt mag ook. Door gebruik te maken van deze visuele informatie, zijn wij in staat om samen met u alle mogelijke oplossingen te bespreken en aan te passen aan uw specifieke wensen en behoeften. Dit stelt ons ook in staat om u gepersonaliseerd advies te geven over het ontwerp, de materialen en de functionaliteit van de traplift die het beste bij uw ruimte past.

Praktisch

Simplife heeft haar stand 4504 in hal 3 "zone aanpasbaar wonen."

Openingsuren beurs

Week: 13u > 18u
Weekend: 10u > 18u
Nocturne: vrijdag 19 januari 13u > 22u
(gratis van maandag t.e.m. donderdag van 16u tot 18u) 

Laat je gegevens achter en WIN!

Laat tot 22 januari 2024 je gegevens hieronder achter bij ons op de beursstand en maak kans op een cadeaubon van 'Coolblue' ter waarde van 250€. Op dinsdag 23 januari maken we de winnaar bekend via e-mail.