"Onze huisliften integreren naadloos in uw levensstijl!"

Uw huis, uw lift. Ontdek onze maatwerkopties om een huislift te creëren die perfect aansluit bij uw behoeften en stijlvoorkeuren. 


Huislift E20

Moderne technologie en aangepast ontwerp

De E20 huislift is ontworpen als een investering, met een ruime mate van aanpassing, die de waarde van het huis zal verhogen en tegelijkertijd opmerkelijke niveaus van comfort en veiligheid voor het hele gezin garandeert. 

Deze huislift is het op maat gemaakte antwoord op verticale mobiliteitsproblemen dat zowel milieuvriendelijk is en gebruikmaakt van uitstekende, volledig Italiaanse technologie. 

 Je kunt erop vertrouwen dat door het installeren van een compacte huislift, je een veilige manier van reizen tussen verdiepingen hebt, zodat je je helemaal geen zorgen hoeft te maken.

Ecovimec huislift

Rustig, elegant en milieuvriendelijk

Vrijheid van beweging, met een comfortabel thuis voor Iedereen, compleet met alle voorzieningen die je wenst. De keuze maken is een kwestie van stijl, de stijl van jouw eigen comfort.

Het genieten van je huis impliceert het zorgvuldig selecteren van elk detail dat bijdraagt aan de waarde en je een gevoel van comfort bezorgt, hoe klein het ook mag zijn.

De elektrische huislift ECOVimec is ook geschikt voor alle soorten huisrenovaties en verbouwingen.