"Ontzorgen zit in ons DNA!"

Laat ons de zorgen uit handen nemen, zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is. Wij streven naar totale ontzorging, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw tijd.


Diensten

Dienst na verkoop

Uiteraard leveren wij een dienst na verkoop aan op al onze verkocht producten. Tevens bieden wij ook onderhoudscontracten aan zodat u zorgeloos kunt vertrouwen op uw hulpmiddel. Alle onze producten hebben een garantieperiode vastgesteld door de fabrikant van het verkochte product. 

Verhuur

U kan bij Simplife terecht voor het huren van een rollator, scootmobiel of eender welk hulpmiddel. Bent u nog niet helemaal zeker wat u zou willen aanschaffen dan verhuren we dit product zodat u het gratis kan uittesten voor een korte periode. Informeer eerst bij ons of we het gevraagde product op voorraad hebben en vergeet vooral de huurprijzen niet te vragen. 

Pechverhelping

We zijn volop bezig om pechverhelping aan te bieden maar moet hiervoor nog de nodige administratieve rompslomp verwerken. We verwachte van start te gaan voorjaar 2024. 

Administratie

Voor tussenkomsten bij zowel het VAPH (Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap) of het VSB (Vlaamse Sociale Bescherming) kan u zeker bij Simplife terecht. Wij geven advies over de aanvraagprocedure en helpen u met het indienen van uw dossier bij de toepasbare instantie.