fbpx

Simplife maakt uw leven gemakkelijker!

Onze opdracht is heel eenvoudig. Wij maken uw leven eenvoudiger. Mobiliteit, flexibiliteit en comfortabel wonen zijn de basispijlers waar senioren of mensen met een mobiliteitsprobleem recht op hebben. Simplife staat steeds paraat voor alle herstellingen aan mobiliteitsoplossingen. Dankzij onze ondersteuning en service hoeft u zich niet langer zorgen te maken over administratieve problemen, onderhoud of herstellingen van bepaalde installaties en zoveel meer. 
Bij ons bent u gerust. 

Steeds minder mobiel? Geen paniek! Simplife is er voor u!

24 op 7 service

Simplife staat dag en nacht voor u klaar met onze 24/7 service


Zit u 's nachts vast op uw traplift of in uw lift. Zit u ineens zonder elektriciteit of staat u in panne met uw scootmobiel? 

Simplife uit Stabroek heeft een 24/7 service die steeds paraat staat! Zo helpen we u met veel plezier verder met herstellingen aan mobiliteitsoplossingen.

Simplife’s dienstverlening beperkt zich niet enkel tot de installatie van nieuwe mobiliteitsoplossingen. Onze service na verkoop is een minstens even belangrijke pijler. Dankzij de administratieve support, onderhoud en herstellingen of interventies wanneer nodig van onderstaand top team zijn onze klanten 24/7 gerust.

Trapliften, huisliften, mobiliteitshulpmiddelen en een klusdienst voor particulieren en bedrijven: wij hebben alles in huis. Als we het u maar gemakkelijk kunnen maken!

nl_NL