"Stijlvolle mobiliteit op maat!" 

Ontdek hoe onze platformliften een veelzijdige oplossing bieden voor diverse sectoren, waaronder woningen, bedrijven en openbare ruimtes


V65 platformtraplift

platformlift voor trappen met bochten

De V65 platformtraplift garandeert toegankelijkheid tot openbare en particuliere structuren, en is een oplossing die steeds vaker wordt gezocht door particulieren met een handicap omdat het, naast de erkende veiligheid en betrouwbaarheid, ook uiterst compact en eenvoudig te gebruiken is.

Vimec ontwerpt en produceert platformtrapliften sinds 1980, met duizenden veilige en praktische oplossingen die zijn geïnstalleerd in metrostations, treinstations, openbare kantoren, banken, winkels en restaurants.

Verticale platformliften

Stijlvol, modulair en veilig verticale platformlift

De  S11 Platformlift is ontworpen om verticaal reizen te garanderen voor elke behoefte, voor mensen met een handicap in rolstoelen of voor goederen, evenals voor het hele gezin. Deze platformlift is in staat hoogteverschillen tot 2,99 meter te overbruggen.

Wilt u structurele ingrepen vermijden door te kiezen voor een flexibele oplossing? Wilt u een ingang direct op het balkon of terras van uw huis toevoegen? Vandaag de dag raden architecten, ingenieurs en interieurontwerpers steeds vaker verticale liftsysteem (platforms voor gehandicapten, rolstoelplatforms) aan, zoals de S11 Plus Platformlift, om  barrières te overwinnen.