mLite | inklapbare scootmobiel

05-06-2024

Ontdek de mLite inklapbare scootmobiel – jouw ideale metgezel voor mobiliteit en gemak! Eenvoudig inklapbaar, lichtgewicht en comfortabel. Perfect voor dagelijks gebruik en reizen.

De mLite weegt slechts 17,9 kg zonder batterij en 19,9 kg in totaal

Dankzij een ingenieus schuifmechanisme biedt de mLite een comfortabele en ruime rijervaring wanneer hij is uitgevouwen. Wanneer je de scooter opvouwt, behoort hij tot de meest compacte model op de markt.

Ondanks zijn compacte formaat kan de mLite een gewicht tot 115 kg dragen. Hij is uitgerust met een krachtige motor die beter presteert dan de meeste kleine scootmobielen op de markt. De extra zachte massieve (Anti-lek)banden en de zachte rubberen zitting bieden een comfortniveau dat meestal alleen te vinden is bij grotere scootmobielen.

Het in hoogte verstelbare en uitschuifbare handvat maakt het bovendien gemakkelijk om de mLite te manoeuvreren wanneer deze is opgevouwen. Dit zorgt ervoor dat hij eenvoudig op te bergen is in elke kofferbak of achterste voetenruimte van de meeste auto, ideaal om te gebruiken als je met de bus of tram rijdt of tijdens vliegreizen.

Om je ervaring verder te verbeteren, zijn er verschillende opties beschikbaar:

  • Beschermhoes: biedt de perfecte bescherming en gemak tijdens het reizen met je scootmobiel. Gemaakt van duurzaam materiaal, beschermt de hoes je tegen stof, vuil en krassen.
  • Mandje: in deze handige en stevige mand kun je gemakkelijk je persoonlijke spullen meenemen, zoals kleine boodschappen, een handtas of andere benodigdheden.
  • Armsteunen: mocht je toch het gevoel hebben dat je net dat beetje steun en stabiliteit wilt hebben door armleuningen aan weerszijden toe te voegen, dan kan dat nu!
  • Accupak 27,6Ah: om de actieradius te verhogen naar 25 km.

SPECIFICATIES

Kleur: Rood of Grijs

Gewicht:19,9 kg

Zwaarste onderdeel: 17,9 kg

Maximale snelheid: 6 km p/uur

Actieradius: 15 km/ 25 km

Lengte: 85 cm

Breedte: 42 cm

Accu capaciteit: 24v 10.6Ah Lithium of upgrade  25.2v 27.6Ah Lithium

Vering

Verlichting

Klimvermogen: 6°

Bodemvrijheid: 2,5 cmMax. :

Gebruikersgewicht: 115 kg

Type banden Massief (anti-lek)

Met deze opties kun je de mLite aanpassen aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren.

Wilt u er meer over weten? Kom dan langs in onze showroom, wij helpen u graag verder met advies. Uiteraard kan u hem bewonderen en uittesten.